En del av Sunnfjord Apotek
 
Logg inn
|
Hjelp
aA     Velg språk
Kjøp via telefon
E-apoteket.no
 
  ProduktkatalogInfoKontaktAvtalekunderBlogg Kurv kr.  
 

Produktkatalog > Legemidler > Diverse legemidler > Småmark

Vanquin 50 mg
Nr: 153890
Pris
inkl mva
kr. 70.50
Antall
Kjøp   Del

Vareinformasjon
Produsentinformasjon
Pakningsstørrelse: 8 tabletter
Vanquin er et middel mot småmark (barneorm).


Vanquin inneholder et rødt fargestoff, pyrvin, som har spesifikk virkning mot småmark (barneorm). Alle i husstanden bør behandles samtidig


For å forhindre fortsatt smittespredning bør alle i familien behandles samtidig. Behandlingen skal gjentas etter 2-3 uker.

Småmark er alminnelig først og fremst i barnefamilier og spres ofte til samtlige familiemedlemmer. Den legger tusenvis av mikroskopiske egg utenfor tarmåpningen, som fremkaller kløe. Eggene spres fra menneske til menneske ved kontakt med smittede flater eller støv. De kan holde seg i live i 2-3 uker (f.eks. i tøy, tepper, støv) og i husdyrs pels. Gjennom nese og munn føres eggene ved inhalering ned i magen og deretter tarmen, hvor de hurtig utvikles til nye mark. Smitten kan da på ny føres videre i institusjoner, skoler og på arbeidplasser. Vanquin bryter dette kretsløpet.Den virksomme substansen i Vanquin, pyrvin, dreper både småmarken og dens larver og avbryter dermed produksjonen av de smittsomme eggene. De eggene som allerede er produsert påvirkes ikke av pyrvin. På grunn av småmarkens livssyklus anbefales det derfor at alle i familien behandles samtidig, og at samtlige familiemedlemmer gjentar behandlingen etter 2-3 uker. Man kan dermed unngå fortsatt smittespredning.Foruten behandling med Vanquin er omhyggelig hygiene meget viktig for et vellykket resultat (se Dosering og Hygieneråd).

 
  E-apoteket på Facebook E-apoteket på Twitter E-post til E-apoteket    FINN OSS PÅ NETTET  
   
 
VIKTIGE SNARVEIER
Info / om oss Kontakt oss Firmakunder Handlekurv
VIKTIG INFORMASJON
Forsendelse Betalingsmåter Diskresjon Salgsbetingelser
KONTAKT OSS
Kontakt oss Finn oss på Facebook Vår Twitter Nyhetsbrev
 
 
Paypal Klarna Visa Mastercard