En del av Sunnfjord Apotek
 
Logg inn
|
Hjelp
aA     Velg språk
Kjøp via telefon
E-apoteket.no
 
  ProduktkatalogInfoKontaktAvtalekunderBlogg Kurv kr.  
 

Produktkatalog > Legemidler > Vitaminer og mineraler > Multivitaminer

Berocca brusetabletter, 30 stk
Nr: 18304
Pris
inkl mva
kr. 138.50
Antall
Kjøp   Del

Vareinformasjon
Produsentinformasjon
Pakningsstørrelse: 30 brusetabletter
Berocca brusetabletter inneholder alle de 8 B-vitaminene, vitamin C, samt kalsium, magnesium og sink. Berocca brukes til behandling av mangel og økt behov for B-vitaminene, vitamin C og sink

B-vitaminer.
B-vitaminene inngår i mange forskjellige stoffskiftereaksjoner i cellene, blant annet i oppbyggingen av stoffer som formidler nerveimpulser (nervetransmittorer).

Vitamin C.
Vitamin C (askorbinsyre) er en antioksidant som spiller en viktig rolle ved inaktivering av frie radikaler. Vitamin C er også nødvendig for mange enzymfunksjoner og f.eks. stoffskifte av kolesterol, gallesyrer og legemidler. Vitamin C bedrer opptaket av jern fra tarmen, påvirker folsyrestoffskiftet og funksjonen til de hvite blodcellene. Det fremmer dessuten dannelsen av bindevev og er viktig for utvikling og funksjon av tenner, skjelett og små blodårer (kapillærer).

Kalsium.
Sammen med magnesium og vitamin B6 er kalsium nødvendig ved en rekke kompliserte fysiologiske prosesser, enzymfunksjoner og formidling av nerveimpulser.

Magnesium.
Magnesium deltar i en rekke prosesser i kroppen, f.eks. oppbyggingen av proteiner, fettsyrestoffskifte, forbrenning av sukker og cellenes oksygenopptak.

Sink.
Sink er et viktig sporstoff. Sink er en naturlig bestanddel i mange hormoner, proteiner, nevropeptider og hormonreseptorer og er nødvendig for mange enzymfunksjoner.

Berocca brusetabletter innholder ingen fettløselige vitaminer.

 
  E-apoteket på Facebook E-apoteket på Twitter E-post til E-apoteket    FINN OSS PÅ NETTET  
   
 
VIKTIGE SNARVEIER
Info / om oss Kontakt oss Firmakunder Handlekurv
VIKTIG INFORMASJON
Forsendelse Betalingsmåter Diskresjon Salgsbetingelser
KONTAKT OSS
Kontakt oss Finn oss på Facebook Vår Twitter Nyhetsbrev
 
 
Paypal Klarna Visa Mastercard