En del av Sunnfjord Apotek
 
Logg inn
|
Hjelp
aA     Velg språk
Kjøp via telefon
E-apoteket.no
 
  ProduktkatalogInfoKontaktAvtalekunderBlogg Kurv kr.  
 

Produktkatalog > Ut på tur > Godt for magen

Idoform classic plus kapsler 20 stk
Nr: 903787Pris
inkl mva
kr. 149.00
Antall
Kjøp   Del

Vareinformasjon
Produsentinformasjon
Pakningsstørrelse: 20 kapsler
Får du løs mage av antibiotika, eller vil unngå løs mage når du er på ferie? Nye IDOFORM® CLASSIC PLUS er et ekstra konsentrert tilskudd av probiotiske melkesyrebakterier som gjenoppretter og bevarer balansen i tarmfloraen

Ubalanse i tarmfloraen forekommer ofte i forbindelse med bruk av antibiotika og ved utenlandsreiser, og gir seg gjerne utslag i form av løs mage. IDOFORM® Classic Plus inneholder naturlige melkesyrebakterier (probiotika), som gjenoppretter balansen i tarmens bakterieflora.

IDOFORM® Classic Plus er en ny generasjon av den gamle klassikeren og er et kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av fire dokumenterte probiotiske bakteriestammer Ido Restore™ som øker antallet av gode bakterier i tarmen og har en positiv effekt på tarmhelsen. Totalt inneholder produktet minst 2,5 milliarder aktive probiotiske bakterier (CFU) per kapsel. Disse bakteriene er spesielt utvalgt for sin evne til å øke nivået av gode bakterier og gjenopprette balansen i tarmen etter påkjenninger som for eksempel antibiotikabehandling.

IDOFORM® Classic Plus er ikke et stoppende middel, men kan med fordel brukes i kombinasjon med stoppende midler når uhellet først er ute for å gjenopprette balansen i tarmen. Den magesyrestabile kapselen oppløses først i tarmen for dermed å sikre full effekt.

SLIK BRUKER DU IDOFORM® CLASSIC PLUS

Antibiotika: Bruk IDOFORM® Classic Plus sammen med antibiotika for å forebygge løs mage som bivirkning av antibiotikakuren.

Mot reisemage: Bruk IDOFORM® Classic Plus i forkant og under reisen for å forebygge og/eller gjenopprette løs mage som følge av at ukjente bakterier gir ubalanse i tarmfloraen.

BARN OG GRAVIDE

Kan brukes av alle – også barn, gravide og ammende.

DOSERING

Antibiotika: Ta 1-2 kapsler daglig under hele kuren, og fortsett også noen dager etter endt kur slik at tarmfloraen gjenoppretter den naturlige balansen.

Mot reisemage: Start tre dager før avreise og ta 1 kapsel daglig under ferieoppholdet.

Til daglig: 1 kapsel daglig.
 
  E-apoteket på Facebook E-apoteket på Twitter E-post til E-apoteket    FINN OSS PÅ NETTET  
   
 
VIKTIGE SNARVEIER
Info / om oss Kontakt oss Firmakunder Handlekurv
VIKTIG INFORMASJON
Forsendelse Betalingsmåter Diskresjon Salgsbetingelser
KONTAKT OSS
Kontakt oss Finn oss på Facebook Vår Twitter Nyhetsbrev
 
 
Paypal Klarna Visa Mastercard